Hirdetés

Új logókat kapott a Facebook, te kiszúrod a különbségeket?



|

Nem nevezhető merésznek a közösségi oldal legújabb frissítése.

Hirdetés

A Facebook valóságos dinoszauruszként trónol a közösségi médiás tápláléklánc csúcsán, hiszen Mark Zuckerberg arckönyve már 2004 óta elérhető, ami az internetes időszámításban egy örökkévalóságnak számít. Hosszú története során a platform logója eddig négy nagyobb frissítést élt meg, most pedig itt a következő, legalábbis az üzemeltető Meta szerint.

A Facebook-szimbólum legújabb átalakítása ugyanis annyira visszafogottra sikeredett, hogy nagyítóval kell keresni a változást.

Hirdetés

A legtöbbeknek valószínűleg csak annyi fog feltűnni, hogy egy kissé mintha furcsa lenne a logó színe, ami nem véletlen. Amint az a Meta hivatalos blogposztjából kiderül, mostantól egy valamivel sötétebb, teltebb kék árnyalatot alkalmaz a cég, illetve egy kicsit az F-betűt is megpiszkálták. Az alábbi képpár  minden erejével igyekszik érzékeltetni ezt, de akár Keresd a különbséget!-játékként is értelmezhető.

A Meta mindenesetre "elektromosként" és "merészebbként" jellemzi az új megjelenést, amely szerintük dinamikusnak, csiszoltnak és elegánsak hat, és megteremti az előrehaladás érzését. Ha pedig már haladunk, térjünk is át magára a Facebook-feliratra, mivel ez is új fizimiskát kapott. A legfeltűnőbb itt szintén a kék új árnyalata, de a betűk is átestek némi finomhangoláson.

A stílusváltás alkalmából a Facebook azzal is eldicsekedett, hogy továbbra is több mint 2 milliárd napi aktív felhasználóval bírnak, így TikTok vagy Instagram ide vagy oda, továbbra is a veterán platform dominálja a piacot.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.