Hirdetés

Új modellel kísérletezik a Netflix, vége az ingyenes próbaidőszaknak



|

A filmek és sorozatok streamelésében élenjáró szolgáltató az Egyesült Államokban már be is szüntette a díjmentes bevezető időszakot.

Hirdetés

Rengetegen használjuk manapság a Netflixet, ha a nap végén egy jó kis filmmel vagy sorozattal pihennénk meg. Jó eséllyel sokan aktiválták már azt az ingyenes próbahónapot, mellyel a platform szeretne új előfizetőket magához csábítani. Akik esetleg még nem éltek a lehetőséggel, azok gyorsan tegyék meg, ugyanis a cég félretette adakozó kedvét, és elkezdte megszüntetni a lehetőséget.

Hirdetés

Teljesen korrekt modell volt eddig a Netflixtől az, hogy megengedte a szolgáltatása ingyenes kipróbálását, melynek keretében meggyőződhettünk arról, hogy szükségünk van-e egy előfizetésre. Úgy tűnik azonban, hogy a cég mostanra bízik abban, hogy az emberek már ismerik annyira a szolgáltatást, hogy ingyenes időszak nélkül is előfizetnének.

Éppen ezért az Egyesült Államokban már be is szüntették a lehetőséget, aki tehát netflixes tartalmat akar, kénytelen azonnal kinyitni a pénztárcát. Nem meglepő, hogy a streamingben élen járó cég felfüggeszti az ingyenes időszakot, hiszen egyre több konkurense jelenik meg, egy ilyen kiélezett versenyben pedig meglehetősen nagy luxusnak számít az adakozás.

Mint említettük, az USA-ban már nem is lehet ingyenes próbaidőszakra regisztrálni, azonban a világ többi részén még él a lehetőség. Hogy nálunk meddig van még meg az opció, hogy térítésmentesen fejest ugorhatunk a szolgáltatásba, arról egyelőre nem kaptunk híreket. Nagy a valószínűsége, hogy a cég megnézi hogy működik az új modell a tengerentúlon, és csak ezután terjesztik ki azt egyéb piacokra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.