Hirdetés

Új módon emeli ki a Google üzenetküldője az olvasatlan üzeneteinket



|

Habár nem biztos, hogy mindenkinél elérhető már a funkció.

Hirdetés

Régóta bevett módszer az, hogy a mobilos alkalmazások az ikonnál megjelenő jelvénnyel jelzik az értesítéseket, vagy ha valamiért érdemes megnyitnunk az appot.

A különböző üzenetküldők is többféle módon jelezhetik azt, ha egy olvasatlan üzenet vár ránk, és úgy tűnik, hogy a Google nem találta elegendőnek a vastagon szedett szöveget.

Hirdetés

Egyes beszámolók szerint ugyanis a Google Messages már nemcsak félkövér betűkkel jelzi az olvasatlan üzeneteket, hanem különböző színű pöttyöket is tesz mellé. Valószínűleg egy olyan, szerver oldali változásról van szó, amelyet egyelőre csak a felhasználók egy kis része próbálgathat, de talán a jövőben még többek számára elérhető lesz a hivatalos megjelenés előtt.

Az sem kizárt, hogy a Google végül kukázni fogja az ötletet, ha a felhasználók nem örülnek a pöttyöknek.

Szerintetek kell ez a funkció, vagy elég a félkövér szöveg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.