Hirdetés

Új nevet kaphat a Samsung olcsó mobilja



|

Egy szivárgás arra utal, hogy a Galaxy A22 nem mindenhol fut majd ezen a néven.

Hirdetés

A Samsung nemrég leplezte le kifejezetten pénztárcabarát 5G-s mobilját, a Galaxy A22 5G-t melyből egy még olcsóbb, 4G-s variáns is készült. Az előbbi 6,6 colos FHD+ Infinity-V kijelzővel, 90 Hz-es képfrissítéssel és 48 mpx-es kamerával kényezteti a vásárlókat, ami a 100.000 forint alatti fogyasztói árral egész jó ajánlat a koreai gyártótól.

Most pedig egy új értesülés arra utal, hogy ezt a Samsungnál is így gondolják, ezért egy másik kontinensen is ugyanezt a csomagot dobják majd piacra, de már Galaxy F22 néven.

Hirdetés

A Bluetooth-szabványt kezelő Bluetooth SIG (Specieal Interest Group) oldalán bukkant fel ugyanis egy kérelem az A22 különböző variánsaira, melyek között a második sorban az F22 elnevezés is kiszúrható. A közösködés arra utalhat, hogy valójában ugyanazokat a specifikációkat rejti a két név.

Az F-szériát pedig Indiában forgalmazza a Samsung, tehát arról lehet szó, hogy ott F22-ként kerül majd piacra a jutányos áron kínált újdonság. Erre utal a szériaszámok hasonlósága is: az A22 hivatalos modellszáma SM-A225F_DSN, az F22 pedig SM-E225F_DS-ként szerepel.

A SIG-beadványból viszont nem derül ki, hogy az F22 az A22 4G-s vagy 5G-s változatát takarja. Ha viszont  az olcsóság a szempont, akkor valószínűleg a 4G-s verziót köszönthetik majd az indiai vásárlók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.