Hirdetés

Új nevet kaphatnak a Samsung összehajtható telefonjai az orosz-ukrán háború miatt



|

Hamarosan átalakulhat a Galaxy Z széria arculata.

Hirdetés

A Samsung márka-koncepciója egyszerű, egyben könnyen értelmezhető elven alapul: a Galaxy szériás telefonok egybetűs utónevet kapnak. A csúcskészülék Galaxy S modellek mellett elérhetőek a Galaxy A telefonok, illetve a Galaxy Z termékcsalád, amelybe az összehajtható mobilok tartoznak.

Ha lehet bízni a legutóbbi híresztelésekben, akkor a Galaxy Z almárka nevétől nemsokára búcsúzhatunk, ugyanis a vállalat meglátása szerint az az orosz-ukrán háborús konfliktushoz kapcsolható (értelmszerűen az orosz Z jelképre asszociálhat a nagyérdemű). Nyilván nem örülne a Samsung vezetősége, ha különleges összehajtható telefonokról sokaknak a háború jutna eszébe, így logikus döntésnek tűnik a változtatás.

Hirdetés

A Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Flip 4 nevekből egy belsős forrás szerint egyszerűen el fog tűnni a Z betű, ami az orosz hadsereg szimbólumaként ismert. Így a telefonok már csak Galaxy Fold 4 és Galaxy Flip 4 márkanévvel kerülnének piacra.

A koreai gyártó hivatalosan egyelőre nem adott ki közleményt a névváltzotatással kapcsolatban, viszont az újramárkázásra utaló jel, hogy egyes európai országokban idén márciustól már elhagyták a Z betűt a Fold és Flip telefonok esetében.

A két új modellel kapcsolatos friss információkat a Samsung az augusztus 10-i Unpacked eseményen fogja megosztani velünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.