Hirdetés

Új Nvidia billentyűvel mutathatod meg, mekkora PC-s gamer vagy



|

Az Nvidia nem tervezi árusítani az RTX On billentyűket, így legalább ebből nem alakul majd ki áruhiány.

Hirdetés

Akik nemcsak a játékkal töltött idő, hanem a PC-jükre költött pénz tekintetében is hardcore gamereknek számítanak, azok a gépükből RGB-s fényshowt varázsoló kiegészítők, vagy a látványos folyadékhűtések mellett egyedi billentyűzetek készítésébe, vagy módosításába ölhetnek manapság indokolatlan összegeket. Miután nemrég az Nvidia ötletét másolva az Asus adott ki egy videokártyára hajazó billentyűsapkát, ismét a GeForce termékcsalád készítője gyártatott egy mókás gombot, amivel a rajongókat szeretnék jutalmazni.

Hirdetés

Valamelyik hardverük képe helyett a rendkívül látványos ray tracing megoldásuk jelmondata, egy "RTX On" felirat került a legújabb billentyűre, amit a formája miatt a hivatalos fotókon például az Esc helyére tettek, ami bevett módja a csicsásabb billentyűsapkák felhasználásának. De aki mondjuk egy makrógombra teszi rá, és valamilyen programmal egy, a sugárkövetést támogató játék, vagy épp a prémium minőségben futó GeForce Now indítását rendeli az adott gombhoz, akár szó szerint is veheti majd a rajta álló feliratot.

Szerencsére az új Nvidia billentyű a cég videokártyáival ellentétben nem lesz a chipválság okozta készlethiány áldozata, sőt kereskedelmi forgalomba sem bocsátják. Bár ez valószínűleg nem akadályoz majd meg néhány tulajdonost, hogy borsos áron próbáljon majd meg túladni az alumínium kiegészítő egy-egy példányán. A cég a közösségi média felületein fogja kisorsolni a billentyűket a tavasz és a nyár folyamán, így például az Instagram- és a Twitter-oldalukon el is indítottak egy-egy promóciót, ahol nyerhetünk belőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.