Hirdetés

Új okosórát mutatott be a OnePlus



|

A vállalat a középkategóriás piacon rázná fel a versenyt.

Hirdetés

A kínai OnePlus hatalmas termékportfólióval rendelkezik, és nemcsak a saját márkanevén, almárkázással is értékesít. Az egyik ilyen Nord, amellyel a vállalat elsősorban a középkategóriás és az olcsóbb okostelefonok piacán működik.

A Nord palettája idén nyáron bővült a OnePlus Nord Buds fülhallgatókkal, és a legfrissebb bejelentések alapján hamarosan egy újabb okosórát is piacra fog dobni a cég. Fél évvel ezelőtt lehetett már híreszteléseket olvasni ezzel kapcsolatban, ezúttal viszont a OnePlus hivatalos csatornája erősítette meg az információt.

Hirdetés

A OnePlus indiai divíziója indította el az online marketingkampányt, amelynek a fókuszában a OnePlus Nord Watch, vagyis az új okosóra áll. Egyelőre egy sejtelmes grafikát osztott meg a cég Twitteren, amiből annyi bizonyos, hogy nagyjából milyen formája lesz a készüléknek.

Részletek nem derültek ki a "Get moving" szlogenen kívül, viszont az értesülések alapján az okosóra nem biztos, hogy Indián kívül máshol is elérhető lesz majd. A Nord márka ebben az országban a legnépszerűbb, és mivel a 2021-es OnePlus Watch több piacon való bevezetése bukás volt, a cég nem szeretné ugyanazt a hibát elkövetni.

Egy híresztelés szerint a LiteOS rendszerrel működő Nord Watch öt különböző dizájnban, nagyjából 65 dollárért (kb. 26 ezer forintért) lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.