Hirdetés

Új Oreo-trükköt vet be a Samsung



|

Az Oreo rendszert futtató Samsung okostelefonok maguktól jellemzik majd a készített képernyőképeket.

Hirdetés

Aki egyszer elkezdi komolyabban használni az okostelefonját, annak idővel rengeteg olyan mappája lesz, amiben ehhez hasonló fájlok tömege van: Screenshot_20171220-124036. Ezzel alapvetően nincs gond, elvégre a név mindent megmagyaráz: ez egy képernyőkép, ami az adott időpontban készült. 

Hirdetés

A Samsung úgy gondolta, hogy ezen azért még lehetne csiszolni. Éppen ezért a Samsung Experience kezelőfelület Android Oreo rendszerre építő verziója új trükköt mutat majd be. 

A frissítések után a Samsung okostelefonok képesek lesznek pluszban felcímkézni a készített képernyőképeket, méghozzá a képernyő tartalma alapján. Aki például a YouTube appban készít képernyőképet, annál a fájlnévbe bekerül a YouTube szó - és minden más felületnél értelemszerűen lesz egy hasonló kiegészítés. 

Bár mindez egy apró újítás, segíthet átláthatóbbá és rendezettebbé tenni a képernyőképek seregét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.