Hirdetés

Új TV-stickekkel és hangprojektorral jelentkezett az Amazon



|

Jelentős frissítésen esett át a Fire TV termékcsalád.

Hirdetés

Az apró TV-stickek praktikus megoldást kínálnak arra, ha szeretnénk új életet lehelni a megöregedett okostévénkbe, vagy egyszerűen csak a zsebünkben magunkkal vinni az otthoni szórakoztató központunkat. A Roku és a Google Chromecast mellett az Amazon Fire TV is a kategória egyik népszerű képviselőjének számít, most pedig új ajánlatokkal bombázza a közönséget.

Az Amazon a napokban tartotta meg a nagyszabású őszi termékbemutatóját, ahol a vállalat új nagy nyelvi modellje és az Echo okoshangszórók mellett a Fire TV-családnak is jutott egy jelentős frissítés.

Hirdetés

A legnagyobb dobás egyértelműen a teljesen új kategóriát képviselő Fire TV Soundbar hangprojektor, amelyet a Fire TV Stickek és a Fire TV-vel szállított okostévék kiegészítésének szán a gyártó. A 24 hüvelykes Bluetooth-hangszóró támogatja a DTS Virtual:X és a Dolby Audio hangzásokat, az Amazon pedig máris elérhetővé tette, 120 dolláros áron.

Emellett frissült a FireTV Stick is, amely a vállalat szerint az elődhöz képest egy 30%-kal jobban teljesítő, 2 GHz-es processzorral dolgozik, ehhez pedig a Wi-Fi 6-kompatibilitást, a stabilabb 4K streaminget, valamint a Dolby Vision, a HDR10 és a HDR10+ szabványok támogatását is bedobja a kalapba. A távirányítóval forgalmazott kütyüért 50 dollárt kell fizetni.

Aki viszont hajlandó még egy kicsit költeni, az 60 dollárért az új Fire TV Stick 4K Maxet is behúzhatja. Ez az alapmodellhez képest Dolby Atmos hanghatást kínál, valamint elérhető vele a Fire TV Ambient Experience nevű szolgáltatás, amely érzékeli a szobába belépő embereket, és hangulatos animációkat, valamint widgeteket jelenít meg a televízió képernyőjén.

A három új Fire TV-eszköz máris elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.