Hirdetés

Új USB-C-s töltőfejek érkezhetnek a Samsung Galaxy S24 családdal



|

Azt viszont nem várhatjuk, hogy ezeket a készülékek dobozaiba is betegye a gyártó.

Hirdetés

Néhány éve már hiába keressük a felső és bizonyos középkategóriás okostelefonok dobozában a töltőfejet és a fülhallgatót, jellemzően csak egy töltőkábel bújik a papírok és a készülék mellett. Ez minden bizonnyal nem fog már megváltozni, mindenki hozzászokott, és tényleg nincs szükség a gyári csomagba pakolni a hálózati csatlakozókat. 

A Samsung január 17-én mutatja be a Galaxy S24-es családot, és velük együtt, de külön megvásárolható termékként érkezhet két, különböző sebességű gyorstöltésre képes töltőfej is.

A WinFuture újságírója, Ronald Quandt azt állítja, a Samsung Charger Duo 50W nevet viselő eszközön két USB-C port kap majd helyet, melyeken át egyidejűleg tölthetünk gyorsan két eszközt, és ezt kíséri egy 45W-os példány, ami a ma is kapható modell valamilyen formában továbbfejlesztett változata lesz.

Hirdetés

Ez egyben azt is jelentheti, hogy gyorsabban tudnak majd energiához jutni az S24-esek, mint az S23-asok. Az előző generáció csúcskészüléke, az S23 Ultra 45W-on tud tölteni, míg az alap S23-nál 25W a maximum.

Minden bejelentésről beszámolunk majd január 17-én, szerda este.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.