Hirdetés

Új verziót kapott a billentyűzet, ami mindössze három gombból áll



|

Ez nem is csoda, hiszen meglepően nagy érdeklődés övezte a Stack Overflow áprilisi tréfaként indult különlegességét.

Hirdetés

A különféle hardverekkel foglalkozó csapatok gyakran állnak elő április 1-jén viccesnek szánt, de sokszor inkább fárasztó "újdonságokkal", amelyek általában értelemszerűen nem valódi termékek. A programozók kedvenc helye, a Stack Overflow viszont olyat villantott tavaly, amely végül megtetszett a közösségnek, és ténylegesen működő periféria lett belőle.

Ez a The Key billentyűzet, ami összesen három gombot, egy Ctrl-t, egy C-t és egy V-t kínál. A szakmában elég gyakran előforduló másolás-beillesztésre utaló hardver annyira népszerű lett, hogy több mint 10 ezer példány talált gazdára belőle.

Hirdetés

Közben viszont sikerült fokozni a dolgot, bemutatkozott ugyanis a The Key V2, ami alapjait tekintve nem változott az elődhöz képest, más téren viszont igen. Az új verzió kapcsolói már forrasztás nélkül is cserélgethetőek, illetve jóval szembetűnőbb változás még az átlátszó burkolat, ami utat enged a billentyűzetben lapuló LED-ek színes fényének. A frissítésnek hála pedig XDA-profilú keycapekkel érkezik a kütyü.

A The Key V2 várhatóan június 30-án érkezik meg, de a Drop oldalán már most megvásárolható 29 dollárért, vagyis picit több mint 10 ezer forintért. Első körben elvileg 4900 darab lesz elérhető a billentyűzetből.

Nektek megérne ennyi pénzt három gomb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.