Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki a Samsung Galaxy S9-ről



|

Megvan a két új modell akkumulátorának a mérete, és az is kiderült, hogy lesz microSD-foglalat, valamint ajándék AKG fülhallgató.

Hirdetés

Az okostelefonok piacán nem csak a nagy akkumulátor fontos, hanem az is, hogy egy készülék lapos és elegáns legyen. A Galaxy Note 7 példája megmutatta, hogy nem árt óvatosnak lenni, és valóban tartani az egyensúlyt. 

Hirdetés

A Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 modellekkel éppen ezért óvatosabb volt a Samsung, és beérte 3000, 3500 és 3300 mAh-s akkumulátorokkal. A felhasználók eleinte aggódtak, de idővel bebizonyosodott, hogy nincs miért: a maguk kategóriájában mindhárom készülék jó üzemidőt garantál. 

Éppen emiatt a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ sem akar majd akkus rekordokat dönteni. Többször hallottuk már, és most ismét előkerült egy szivárgás, amely alapján valóban marad a 3000 és a 3500 mAh-s energiaforrás. A továbbfejlesztett chipnek hála valószínűleg eleve jobb üzemidőt kapunk, pedig arra a tavalyi szériánál sem lehetett különösebb panasz. 

Szintén kiderült, hogy a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ pontosan ugyanazt az AKG fülhallgatót kínálja majd a dobozban, mint a 2017-es csúcskészülékek. Ezek nagyszerű minőséget garantálnak, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ingyen járnak a készülékekhez. A gyorstöltő kábele is pontosan ugyanaz lesz, mint a Galaxy S8 szériánál, és nem hiányzik majd a microSD-foglalat sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.