Hirdetés

Ezt nézd, ott lapul a OnePlus 5!



|

Dupla kamera és 3300 mAh-s akku lesz a készülékben, ami kisebb, mint a OnePlus 3T.

Hirdetés

A OnePlus a Twitteren üzent, és azt kérte, hogy a fenti képen nézzük meg az árnyékos részt. Majd mondjuk el, hogy mit látunk. A "see" szót pedig "5ee"-ként írta le, vagyis egyértelmű, hogy a OnePlus 5 lapul a képen a OnePlus 3T alatt, és kisebb a tavalyi zászlóshajógyilkosnál. 

Hirdetés

Emellett más érdekességek is akadnak. Kiszivárgott néhány mondat, amelyeket a OnePlus a készülék reklámozásához használ majd fel. Az egyik a dupla kamerára hívja fel a figyelmet, és egyébként a doboz oldalán is rajta lesz. A dupla kameráról több pletykát is hallottunk már, a fejlesztését pedig a DxO segítette. 

Szivárgások akadtak a Weibón is, a kínai mikroblogon. Ezek alapján a OnePlus 5-be egy 3300 mAh-s akkumulátor kerül. Ez kisebb, mint a OnePlus 3T 3400 mAh-s energiaforrása, és passzolna Pete Lau ügyvezető azon kijelentéséhez, amely szerint a OnePlus 5 lesz a leglaposabb zászlóshajó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.