Hirdetés

Újabb hasznos funkciókkal bővül a YouTube Music



|

Többek között a személyes lejátszási listákat is képes már kezelni a Google Asszisztens a YouTube Music streamingszolgáltatásban.

Hirdetés

A Google szeretne minél nagyobb darabot szerezni a zenei streaming piacából a YouTube Music segítségével, ugyanakkor a Play Zenéhez képest sokak szerint hiányoznak még dolgok a szolgáltatásból. Azért szépen lassan haladunk.

Nemrég például kiderült, hogy már többen is tudnak a Google Asszisztens segítségével személyes lejátszási listákat elindítani, illetve a feltöltött zenék kezelése is megoldott prémium csomag nélkül is. 

Hirdetés

Elvileg tehát a Google Asszisztens már le tudja játszani a személyes lejátszási listákat, nem csak arra hivatkozik, hogy a funkció nem támogatott. A feltöltött tartalmak pedig átküldhetőek már okoshangszórókra és egyéb eszközökre is, prémium előfizetés nélkül is. 

A YouTube Music folyamatosan frissül újabb és újabb funkciókkal, amire a Play Zene nyugdíjazása miatt nagy szükség is van. Ennek ellenére sokan még mindig nem elégedettek, így nehéz megmondani, mekkora sikerre számíthat hosszabb távon a platform. 

Ti használjátok? Mi a véleményetek? Milyen funkciót hiányoltok leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.