Hirdetés

Újabb jelentés utal rá, hogy rázós rajtja lesz az iPhone 15-szériának



|

Komoly gond adódhatott az iPhone 15 Pro és a Pro Max gyártása során.

Hirdetés

Az idén bemutatásra kerülő iPhone 15-sorozatról már a 2022-ben színre lépett iPhone 14 leleplezése előtt felröppentek az első pletykák, az utóbbi napokig viszont egyetlen szóbeszéd sem utalt arra, hogy bármi is bezavarhat az új készülékek várhatóan szeptemberben esedékes rajtjába.

Most azonban minden a feje tetejére állt, miután gyakorlatilag egyszerre két, egymásnak ellentmondó jelentés látott napvilágot.

Az egyik egy megbízható elemzőtől származik, aki beszállítói forrásokra alapozva azt jósolja, hogy akár több hetet is késhet az előreláthatóan négy készülékből (iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro és 15 Pro Max) álló modellcsalád. Ezzel párhuzamosan pedig a The Information két, meg nem nevezett bennfentesre hivatkozva arról ír, hogy súlyos készlethiányok várhatók az iPhone 15 Prónál és a Pro Maxnél a szeptemberi rajt idején.

Hirdetés

A második jelentés tehát cáfolja, hogy csúszásra kerülne sor, aki viszont a prémium kiadások valamelyikére ácsingózik, az még ebben az esetben is hetekig tartó várakozásra kényszerülhet. A készlethiány állítólagos oka, hogy az Apple-nek gondjai támadtak az LG által gyártott kijelzőkkel, amelyeknél egy új eljárást alkalmaznak a káva szélességének csökkentése érdekében.

A panelek állítólag sorra buknak meg a minőség-ellenőrzés egy bizonyos szakaszában, melynek során a fém kerethez ragasztják őket, ezért a cupertinóiak most a konstrukció módosításán dolgoznak, ami mellett a Samsungtól érkező kijelzőkre is tudnak támaszkodni. A The Information szerint a probléma nem teljesen új keletű, korábban az Apple Watch esetében is találkoztak vele a cupertinóiak.

Ezen a ponton természetesen minden lehetséges, vagyis a készlethiány, a csúszás vagy ezek ellenkezője is beigazolódhat az iPhone 15-széria rajtja kapcsán, a fenti híreszteléseket tehát semmiképp sem szabad tényként kezelni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.