Hirdetés

Újabb képek szivárogtak ki a Galaxy Buds 2-ről



|

Specifikáció nincs, egyelőre csak a megreformált külsőt vizsgálhatjuk.

Hirdetés

Jó ideje szólnak már a Buds 2-ről a pletykák, hivatalos leleplezés azonban még mindig nem történt. Ehelyett most felkerültek az internetre kiszivárogtatott képek, amik ugyan a hangtartományról, üzemidőről és egyéb specifikációról nem, a külsőről viszont mindent elárulnak.

A képek alapján a Galaxy Buds 2 sokban hasonlít majd a Galaxy Buds Próhoz és legalább négy színben lesz elérhető: fekete, lila, zöld és fehér.

Hirdetés

A képeken jól látszik, hogy a töltőházon 2 LED is helyet kapott, az egyik kívül, a másik pedig belül helyezkedik el, a ház pedig csukott állapotban is árulkodik a belső színéről.

A gumiharanggal érkező passzív zajszűréses Buds 2-t az AKG hangolja majd. A füleseken 2-2 mikrofon lesz kívül, míg belül a viselőt érzékelő szenzor mellett a töltőcsatlakozók kaptak helyet. A most befutott képek megegyeznek a korábbi szivárogtatással, így mostmár szinte biztos, hogy ilyen lesz a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatója.

Arról egyelőre nincs hír,  hogy pontosan mikor érkezhet a Galaxy Buds 2, a legtöbb találgatás azonban augusztusi rajtról beszél, ekkor ugyanis a Galaxy Z Fold 3-mal együtt indulhatna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.