Hirdetés

Újabb képeken az ASUS következő csúcstelefonja, egy ma már ritkán látott funkciót biztosan megkapunk



|

Ismét megmutatta magát a megjelenés előtt álló ASUS Zenfone 10.

Hirdetés

Egy ideje már biztosra vehetjük, hogy az ASUS nem szakítja meg a csúcstelefonjai sorozatát, és idén is előrukkol a Zenfone-széria aktuális képviselőjével, a június 29-án leleplezésre kerülő Zenfone 10-zel.  A tajvani prémium készülékről egy bakinak köszönhetően már hetek óta sejteni lehet, hogy 749 dollárért, vagyis kb. 250 ezer forintért dobják majd piacra, nemrég pedig néhány gyári render is kiszivárgott róla.

A német WinFuture most egy újabb galériányi fotóval jelentkezett, amelyek részletesen megmutatják a fehér, fekete, szürke, zöld és piros kivitelben érkező zászlóshajót. A képek egyben megerősítik a pletykát, hogy az okostelefon 3,5 mm-es jack-bemenettel rendelkezik, ami ma már kifejezetten ritka ebben a kategóriában.

Hirdetés

Az eddig kiszivárgott információk és az ASUS által megosztott adatok alapján a Zenfone 10 egy 5,9 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítéssel bíró AMOLED-kijelzőt kap, vagyis egy korai értesüléssel ellentétben nem kell búcsút mondanunk a kompakt(abb) méretnek. A teljesítményről a Snapdragon 8 Gen 2-es csúcsprocesszor gondoskodik, 8-16 GB memóriával és 256-512 GB tárhellyel.

A kamerák terén jelen állás szerint a hátoldalon egy 200 MP-es elsődleges és egy 8 MP-es ultraszéles látószögű szenzorra számíthatunk, míg az előlapon egy 32 MP-es érzékelő lövi majd a szelfiket. Az akkumulátort illetően 5000 mAh-s telepről szól a fáma, a műanyag hátlappal érkező mobil pedig az IP68-as por- ás vízállóságot is teljesíti.

Ez most egy cseppet rendhagyó helyzet, mivel jelen cikkünkben a nyilvánosságban elérhető információkról és szivárgásokról írunk, a szerkesztőségünkben viszont valójában már nyúzzuk a Zenfone 10-et, és a jövő héten el is meséljük nektek a tapasztalatainkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.