Hirdetés

Újabb képeken mutogatják a Microsoft Surface Duo mobilját



|

Frank X Show, a Microsoft alelnöke kenyeret sütött, a konyhában pedig segítségére volt a Surface Duo.

Hirdetés

Miközben úgy néz ki, hogy a Samsung Galaxy Fold 2 mégsem mutatkozik be augusztus 5-én, addig a Microsoftról azt hallani, hogy nem karácsonykor, hanem még júliusban piacra dobná a két kijelzős, összehajtható és androidos Surface Duo mobilját. Erre nagy szüksége is van, hiszen eléggé elavult hardver ketyeg benne, így nem a specifikációs lista adja majd el, hanem a termék praktikuma. És éppen erről tett közzé néhány képet a Microsoft alelnöke, Frank X Show. 

Hirdetés

Korábban Panos Panay a családjával pózolt a Surface Duo mellett, Frank X Show azonban a konyhába vitte be a Surface Duót. Az alelnök kenyérrudakat sütött, és az ehhez szükséges receptet jelenítette meg a készülék két kijelzőjén, hangsúlyozva annak sokoldalúságát. 

Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor egy érintőtollal azt is beleírta az alelnök a receptbe, hogy "vágd félbe". A szakértők szerint ez egy célzott fricska volt a Samsung, Huawei és Motorola részére, a riválisok összehajtható kijelzős készülékei ugyanis nem valami tartósak vagy strapabíróak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.