Hirdetés

Újabb limitált szériás kiadása jelenhet meg a Galaxy Z Flip 5-nek



|

Egy neves belga divattervező párizsi divatháza iheltte meg a Samsung dizájnereit.

Hirdetés

Már 3 három hónapja annak, hogy a Samsung két hajtogatós telefont is piacra dobott. A Galaxy Z Flip 5 szép sikereket élt meg azóta, így a közelmúltban megjelentettek belőle egy Retro Edition nevű, limitált szériás darabot is.

Lehet, hogy a "történelem előtti" korokra hajazó darab hozta meg az ihletet egy újabb speciális kiadásra, lehet, hogy a Galaxy Z Flip 4 hasonló változata, de úgy tűnik, hogy a széria 5. tagjából is készül a neves párizsi-belga divatház, a Maison Margiela nevével fémjelzett készülék.

A mutatós dizájnt egy elegáns bőrtokkal egészitették ki, de nem ez az egyetlen luxus hatású eleme az újdonságnak. A divatcikkeket forgalmazó vállalat kollekcióira utalva a telefon hátlapját számok díszítik, 0-tól 23-ig. 

Hirdetés

A készülék egy kiszivárgott fotón látható, hivatalos helyről még nem erősítették meg az érkezését. A képen szereplő telefon háttérképén egy ruhadarab látható, és a már említett számok 0-tól 23-ig, amikből a 11-est bekarikázták. Ennek az lehet az oka, hogy valószínűleg ezen csak kiegészítőket tartalmazó kollekciónak lesz a része a limitált kiadású eszköz.

Forrás: MSPowerUser
Forrás: MSPowerUser

A fotókon látható egy graffiti-dizájnnal ellátott átlátszó tok, és egy finomabb fekete bőr tok is a kollekció részét képezi. Ezeket a tokokat valószínűleg egyenként is árulják majd, mivel az átlátszó tokról készült fotón egyértelműen látszik, hogy a különleges kiadás helyett egy normál Galaxy Z Flip5-re került. A megjelenési dátumokkal és árakkal kapcsolatos részletek még váratnak magukra.

Forrás: MSPowerUser
Forrás: MSPowerUser

A Samsung már a Galaxy Z Flip 4 megjelenése után is együttműködött a Maison Margielával. Az előző évhez hasonlóan a specifikációk valószínűleg nem fognak változni, vagyis a Galaxy Z Flip5 minden bizonnyal továbbra is a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a Galaxy számára gyártott SoC-vel, 120 Hz-es, 6,7 inches, összecsukható kijelzővel és 3,4 inches előlapi kijelzővel rendelkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.