Hirdetés

Újabb rossz hír érkezett a Samsung Galaxy S21 FE-ről



|

A jelek szerint továbbra sem kegyelmez az európai vásárlóknak a Samsung.

Hirdetés

A Samsung még mindig nem leplezte le a Galaxy S21 zászlóshajóból készült "rajongói változatot", vagyis az FE-ként rövidített Fan Editiont, ám ahogy az lenni szokott, a hallgatás serkentően hat a készülékkel kapcsolatos pletykákra.

Eddig azonban mintha csak rossz hírekről csiripelnének a madarak: nyár elején a gyártás leállításáról, nemrég a töltő nélküli szállításról, most pedig arról, hogy a mobil nem minden piacon kapja majd meg a Qualcomm Snapdragon 888-as chipjét.

Hirdetés

A Google Play fejlesztői konzoljának listázása ugyanis arra utal, hogy legalább három modellt takar majd az S21 FE elnevezés: az SD 888-at használó SM-GB990B-t és SM-GB990U-t, illetve a Samsung saját, Exynos 2100-as SoC-ján alapuló SM-GB990E-t.

Ebből az tűnik valószínűnek, hogy a snapdragonos kivitelek az Egyesült Államokat és a többi piacot célozzák, míg Európába, így hazánkba is az Exynosszal hajtott "E" változat juthat, hiszen a Samsung már az S20 FE-nél és számos más készülékénél is ezt a megoldást választotta.

A teljesítménykülönbség jelentőségéről lehetne vitatkozni (és szoktak is serényen a fórumozók), de az biztos, hogy a specifikációkat rendszeresen bújó vásárlók többsége az androidos csúcskészülékek sorát hajtó Snapdragonra szavazna.

A listázásból továbbá kiderül, hogy a korábban pletykált 6 GB-os mellé érkezhet egy 8 GB memóriával szerelt variáns is , ami valószínűleg az 5G-s kivitelben lesz opció. A Galaxy S21 FE érkezésére október környékén érdemes számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.