Hirdetés

Újabb Samsungokra futhat be a napokban az Android 14



|

A koreai gyártó folytatja az Android 14-es One UI 6-frissítés kiadását.

Hirdetés

Szerencsére elmúltak már azok az idők, amikor az androidos mobilgyártók látványosan ráaludtak az operációs rendszer aktuális főverzióira, a nagyobb márkák így már egész gyorsan igyekeznek átvenni a Google-féle platform soron következő kiadását.

A Samsung például óriásit fejlődött ebben a tekintetben, így a Galaxy S23- és S22-szériákra már el is hozta az Android 14-re épülő One UI 6-ot, most pedig további készülékek előtt nyílik meg a generációváltás kapuja.

Hirdetés

A GSMArena beszámolója alapján ugyanis a cég már a Galaxy A54, S23 FE, Z Flip5 és Z Fold5 modellekre is elérhetővé tette a hivatalosan október 4-én megjelent új főverziót, ám nem teljesen átlátható módon. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az A54 esetében első körben csak az amerikai AT&T mobilszolgáltató ügyfelei kapták meg a csomagot, míg a Z Fold5 és a Z Flip5 a Verizonnál váltak alkalmassá a frissítésre.

Magyarán cseppet sem garantált, hogy a hazai Samsung-tulajoknál is ezekben a napokban fog befutni a várva-várt update, de kizárva sincs a dolog. Az S23 FE-t illetően ráadásul egyenesen biztató a GSMArena jelentése, mivel a portál azt írja, hogy itt "globálisabbnak tűnik" a OneUI 6.0 elérhetősége, épp az Exynos-chippel szerelt modellek esetében, amit hozzánk is szállítanak a koreaiak.

Akárhogy is legyen, az biztos, hogy az Android 14/OneUI 6.0-kompatibilis készülékekkel bíró felhasználók a következő hetek és hónapok során joggal reménykedhetnek benne, hogy előbb-utóbb felbukkan a frissítésről szóló értesítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.