Hirdetés

Újabb videón látható, hogy mennyire ellenálló az iPhone 12 kijelzője



|

Sok törésteszt született már az iPhone 12-ről, most egy újabb készült, ami azt bizonyítja, hogy az eddiginél ellenállóbb az előlapi védőüveg.

Hirdetés

Az Apple szeret túlozni a számokkal (mint amikor a zoomtartományt az ultraszéles lencséhez méri), illetve elhallgatni egyes részleteket (köztük az akkumulátorok kapacitását), ezért aztán mindenki fenntartásokkal kezelte az iPhone 12 mobilok előlapján alkalmazott Ceramic Shield bevonat ellenállóságát kiemelő híreket.

Hirdetés

Mostanra elárasztották a YouTube-ot a töréstesztek, és megerősítik, hogy a Ceramic Shield bevonatú képernyők tényleg jóval ellenállóbbak az ütésekkel és leejtésekkel szemben, mint az eddigi védőüveg (illetve a keret és a kijelző találkozásának kialakítása is jótékony hatással bír). Ennek ellenére nem nehéz rommá törni a készüléket, a hátlapi védőüveg ráadásul gyengébbnek is bizonyult - éppen ezért továbbra is fokozottan ajánlott tokot használni. 

Ha pedig mégis baleset történik, a képernyő ellenállóbb kialakításában lehet reménykedni. A MobileReviewsEh csatorna szintén arra a következtetésre jutott, hogy a kerámiakristályokkal megerősített védőüveg jobb az eddigieknél, a 11-es modellé ugyanis 352 newton erőhatásnál tört el, ez pedig 442 newtonig bírta (ez úgy 45 kg-os terhelés). A karcolásokkal szemben viszont pont ugyanannyira ellenálló az előlap, mint más mobilok védőüvege. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.