Hirdetés

Újjászületik a Nokia 2010



|

A HMD Global a klasszikus mobiltelefonok közül legközelebb a Nokia 2010-et kelti életre.

Hirdetés

A HMD Global idén már a második mobiltelefont hozta vissza a piacra a régi nagy klasszikusok közül - a Nokia 3310 után a Nokia 8110 is visszatért. A legtöbben a Communicator vonalat szerették volna a harmadik ilyen retró termékként látni, azonban a HMD a jelek szerint másra szavazott. 

Hirdetés

Az Android Authority úgy tudja, hogy legközelebb a Nokia 2010-et kelti életre a HMD Global. Ez a telefon azonban csak az eredeti modell 25. évfordulóján mutatkozhat be. A készülék 1994-ben került a piacra. 

Az új telefon ugyanazt a rendszert kapja majd, mint a HMD Nokia 3310 és Nokia 8110 készüléke, ugyanakkor támogatja majd az olyan közösségi appokat, mint a Facebook vagy a WhatsApp. 

A HMD állítólag át is nevezi a mobilt annak érdekében, hogy megkülönböztesse az eredetitől. Nem hivatalos források szerint az új modell Nokia A10 néven jelenhet majd meg a boltokban, fekete, piros és sárga színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.