Hirdetés

Újra Magyarországon fotózgatnak majd a Google Street View autói



|

Ne lepődj meg a következő hónapokban, ha felbukkan a környéken egy Google autó.

Hirdetés

Az itthon Google Térkép Utcakép funkcióként működő szolgáltatás már 2013 óta üzemel, és segítségével virtuális sétákat tehetünk az ország legszebb parkjaiban és sétálóutcáiban.

Egy kifejezetten hasznos eszközről van szó, amit a keresőóriás folyton igyekszik frissíteni, jelenleg egyébként a világ több mint 220 országában érhető el.

Ennek a munkának lesz része az idei év elején induló kör is, mely során a Google verdái több magyar városban is felbukkannak majd. 

Hirdetés

A március 11-én induló menet során többek között Sopront, Székesfehérvárat, Szekszárdot, Pécset, Veszprémet és Ajka városát fogják érinteni, de az ország keleti felébe is ellátogatnak majd, ahol például Békéscsabát, Szegedet, Karcagot, Debrecent és Tiszaújvárost fogják bejárni.

A Google számára továbbra is fontos a személyes jogok védelme, így az arcokat ezúttal is elmossák majd. Ettől függetlenül azért egy mosolyt toljatok a kamerába, legalább a sofőrök kedvéért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.