Hirdetés

Újra vannak dalszövegek a Spotify-on



|

A napokban világszerte elérhetővé válik a funkció, már magyar dalokat is hallgathatunk úgy, hogy látjuk a dalszöveget.

Hirdetés

Aki már 2016 előtt is használta a Spotify-t, bizonyára emlékszik még arra, hogy az alkalmazásban a számok dalszövegei is megjelentek. Ezt a Musixmatch integrációjával oldották meg, azonban a két szolgáltatás mögött álló cég öt évvel ezelőtt összeveszett, és csak a közelmúltban sikerült békét kötniük.

Az Egyesült Államokban és néhány egyéb régióban már egy ideje újra lehetett szövegeket olvasni zenehallgatás közben a Spotify appból (a Musixmatch mindeközben külön alkalmazásként volt elérhető),  de elérkezett az idő, hogy kiterjesszék a funkciót, és minden felhasználó karaokezhasson kedvére.

Hirdetés

A bevezetés fokozatos, iOS-en, Androidon, az asztali alkalmazásokban, konzolokon és okostévéken egyaránt működni fog mind az előfizetők, mind az appot ingyenesen használók számára. Ezzel együtt az érdekességeket is mesélő Behind the Lyrics funkció eltűnik.

Érdemes frissíteni az alkalmazásokat, illetve újraindítani őket. Mobilon alulról húzhatjuk fel a szöveget azoknál a számoknál, amik megtalálhatók a Musixmatchen, desktopon pedig a mikrofon ikont érdemes keresni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.