Hirdetés

Windows 10 Pro 4000 forint alatt? Itt lehetséges!



|

A Microsoft aktuális operációs rendszere alapból nem olcsó mulatság, de itt egy akciós lehetőség legális kulcsot szerezni!

Hirdetés

A Windows 10 a Microsoft legújabb operációs rendszere, amelynek Pro verziója kínálja a legtöbb beállítási és felhasználási lehetőséget. Ha valaki legális termékkulccsal aktivált változatot használ, akkor élvezheti a gondtalan, golyamatos frissítéseket, amelyek egyrészt megvédenek a folyamatosan felbukkanó biztonsági fenyegetésekkel szemben és naprakészen tartanak minden beépített funkciót.

Hirdetés

Persze a Windows 10 Pro ára azért sokakat eltántoríthat attól, hogy vásároljanak egyet, ezért vannak, akik korábbi rendszerverziókat használnak (ami a támogatások, a biztonság és a funkcionalitás miatt sem a legjobb ötlet), vagy megpróbálják valamilyen trükkös módon futtatni a rendszert, ami szintén egy csomó biztonsági kérdést vet fel. Egyszerűen fogalmazva: a kalóz Windows nem megbízható, a legális pedig a legtöbb esetben drága. De nézzük csak az alábbi árakat:

Microsoft Windows 10 Pro OEM KEY - € 10,39 (a PC20 kuponkód alkalmazásával)
Office2016 Professional Plus CD Key - € 27,99 (a PC20 kuponkód alkalmazásával)
Office2019 Professional Plus CD Key - € 43,19 (a PC20 kuponkód alkalmazásával)
Windows10 PRO OEM+Office2016 Pro - € 29,59 (a PC20 kuponkód alkalmazásával)
Windows10 PRO OEM+Office2019 Pro - € 51,19 (a PC20 kuponkód alkalmazásával)

A fenti példák a URcdkey webáruház akciós készletéből származnak. Ha náluk vásárolunk Windows 10 Pro verziót, máris sokkal szebbek a kilátások az általánosan elérhető áraknál. Ez a webshop eleve jóval olcsóbban kínál Windows-t, valamint Office szoftvereket, de a PC20 kuponkód megadása után további kedvezményt is adnak a PC World olvasóinak. A Windows 10 Pro például a kuponkód alkalmazása után mindössze 10,39 euróért szerezhető be, ami a jelenlegi árfolyam mellett is 4000 forint alatt marad!

A fenti árak eléréséhez nem kell mást tennünk, mint a vásárláskor használni a PC20 kuponkódot, amely az alapárakból még 20 százalék engedményt biztosít. A kiemelt példák már a kedvezménnyel csökkentett akciós árakat mutatják.

A URcdkey webshopban két Office kiadást is megtalálhatunk. Az Office 2016 a jelenlegi árbajnok, amely ugyan nem a legújabb kiadása az irodai csomagnak, de már minden fontos és hasznos funkciót tartalmaz - ezt a kuponkód alkalmazása után már 27,99 euróért beszerezhetjük. Ha pedig a legfrissebb Office-ra van szükségünk, a 2019-es válrozat 43,19 eurós áron lehet a miénk.

A vásárlás folyamata kifejezetten egyszerű, hiszen a webshop használata és a szállítás is online zajlik. A fizetést követően villámgyorsan érkezik e-mailben a megvásárolt szoftver aktivációs kódja. Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a használat során, online asszisztens is elérhető. A fenti ajánlatok mellett a URcdkey egyéb szoftvereket és játékokat is akciós áron kínál.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a URcdkey akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a webshopon található elérhetőségeken lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.