Hirdetés

Valami baj van: akadozik a Vodafone, a Digi és a Telekom hálózata is, weboldalak váltak elérhetetlenné



|

Mind a mobil- mind a netszolgáltatás terén komoly problémák léptek fel az elmúlt órákban, és nagy oldalak is elérhetetlenné váltak.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni, hogy miért, de ma késődélelőtt óta komoly problémák léptek fel a hazai szolgáltatók forgalmában, a Vodafone és a Telekom és a Digi oldalán is egyre több a panasz a social média oldalakon.

A Vodafone Hungary Facebook oldalán egy ártatlan kis rajzos poszt alatt indult be a tömeges panasztétel, miszerint egyre több helyen telefonálni sem lehet, bár azóta már jelezték páran, hogy megoldódott a helyzet. 

A Telekomnál mind a mobil, mind a tévés szolgáltatás akadozik, ők már posztban is reagáltak a helyzetre, amely szerint áramellátási hiba miatt a IPTV és Telekom TV szolgáltatásaik, valamint a mobil hangszolgáltatás akadozhatott. 

A Downdetector szerint a Digi is osztozik a balsorsban, de több részletet még nem tudunk.

Hirdetés

A szolgáltatási hibák - vagy az áramellátási probléma, ezt nem tudni - több hazai oldalt is érint, többek között az Origo, a Magyar Nemzet, a Bors és a Mandiner is teljesen elérhetetlen, hírünk írásának pillanatában is 502 Bad Gateway hibaüzenetet dobnak, amely leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a weboldalt kiszolgáló szerver hibás választ kapott egy másik szervertől. Ilyen üzenet előidézője lehet szerverprobléma (ami most érthető mellékhatás lenne), vagy akár DDoS támadás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.