Hirdetés

Valóság lesz a 18 000 mAh-s akkumulátorral szerelt okostelefon



|

Felkerült az Indiegogóra az Energizer P18K, tart az előrendelés, októberben szállítja a gyártó a féltégla mobilokat.

Hirdetés

Egyre többen unják már, hogy idő előtt merül le az okostelefonjuk, de a powerbank cipelése nem mindig megfelelő megoldás. Az Avenir a hosszú üzemidő szerelmeseinek kedveskedett, amikor a múlt hónapban bemutatta az Energizer Power Max P18K-t, egy féltégla okostelefont. 

Hirdetés

A 6,2 hüvelykes, 2280 x 1080-as LCD-kijelző alatt MediaTek Helio P70 processzor, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, tripla hátlapi és dupla előlapi kamera rejtőzik, azonban a legfigyelemreméltóbb alkatrészt a 18 000 mAh-s akkumulátor jelenti. 

Egy darabig az sem volt tiszta, hogy tényleg piaci dobná-e a gyártó ezt a termékét, de úgy néz ki, hogy aki akar, az szerezhet belőle. Az Indiegogón már el is indult az előrendelés, az Avenir pedig azt ígéri, hogy októberben kezdi meg a kiszállításokat. 

Egy töltéssel négy napot is kibír az okostelefon, ennek persze ára van: egy laptopnál is vastagabb. Cserébe jó powerbanknek is, tölt mobilt, tabletet, vezeték nélküli fülhallgatót. Jackcsatlakozó sajnos nincs rajta, de microSD fér bele. A készülék vételára 699 dollár lesz, az előrendelők (az első 200) 549-ért kaphatják meg (utána 599-ért). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.