Hirdetés

Valósággá vált a Google okosdzsekije



|

Szeptember 27-től kapható a Levi's Google-technológiára épített okosdzsekije.

Hirdetés

A Levi's Commuter Trucker Jacket egy olyan dzseki, amely a Google Jacquard projektjére építkezik, és kapcsolódik az okostelefonunkhoz - ezután pedig lehetővé teszi a zenelejátszás vezérlését vagy az útirány lekérdezését a kabátujj érintésével és simításával. 

Hirdetés

A 2016 közepén bemutatott kabát a gesztusvezérlésre építve érdemelte ki az okosdzseki elnevezést, és ugyanúgy lehet viselni és mosni, mint bármilyen más ruhadarabot. Ennek ellenére az okostelefonnal is kommunikál. 

A termék nem csak egy látványos koncepció, hanem piaci megjelenésre is alkalmas - szeptember 27-től már kapható is. A Google szerint a rendszer konfigurálható, más és más műveletekhez eltérő gesztusokat rendelhetünk. 

Az okosdzseki ára 350 dollár, ami 200 dolláros felárat jelent a Levi's normál kabátjához mérten. Ez viszont az egyik első Jacquard-alapú okosruha, és ha sikeres lesz, akkor trendet és lavinát indíthat el. 

Frissítés: a Google szerint az okosdzseki maximum 10 mosást bír ki

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.