Hirdetés

Változnak a Vodafone díjcsomagjainak árai



|

Mind az otthoni, mind a mobil szolgáltatások előfizetési díja módosulni fog.

Hirdetés

2023. január 1-jétől korrigálja lakossági, flottás és kisvállalati szolgáltatásai díját a Vodafone Magyarország, igazodva a tavaly szeptemberi és az idén augusztus végi átlagos fogyasztói árindex-változáshoz - írta meg a HWSW. Ahogy az az általános szerződési feltételekben is szerepel, és jogszabály is engedélyezi, a cégnek - a többi mobilszolgáltatóhoz hasonlóan - joga van az inflációhoz igazítani a díjait.

A változtatásról az érintett ügyfelek a napokban kapnak majd értesítést. A korrekció célja, hogy a szolgáltató a rendkívüli mértékű pénzromlást arányosan tudja ellensúlyozni. 

Hirdetés

A cégek a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett árindex-változás adatok alapján számolnak, de más időintervallumot néznek, így azok, akik később lépik meg az árkorrekciót, várhatóan nagyobb mértékben fognak változtatni.

HWSW  megkeresésére a Vodafone Magyarország sajtóosztálya elmondta, hogy a 2021. szeptember 1. és 2022. augusztus 31. közötti időszak 109,39% mértékű átlagos fogyasztói árindex változását veszik figyelembe, ehhez hasonló mértékű díjkorrekciót fognak alkalmazni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.