Hirdetés

Van, ahol már ajándékba adják a Google Stadia előfizetést



|

Nagy-Britanniában a YouTube Premium előfizetőinek ajándékba jár a Stadia Premiere Edition csomag.

Hirdetés

A Google az elmúlt években sok helyen adott valamilyen ajándékot a YouTube Premiumra előfizető embereknek, most Nagy-Britanniában például ingyen jár a Stadia Premiere Edition csomag.

Ez a benne lévő Stadia Controller és Chromcast Ultra segítségével tovább tudja fokozni a Google játékstreaming-szolgáltatásával tapasztalható használati élményt. 

Hirdetés

Sajnos az ajánlat csak a britek részére él, és ott is azoknak, akik már aktív YouTube Premium csomaggal rendelkeznek. Azoknak nem jár az ingyen csomag, akik most akarnak feliratkozni, hogy kapjanak egyet.

A csomag tartalma egyébként változott: a Stadia Premiere Editionnek eddig a része volt egy 3 hónapos Stadia Pro-előfizetés is, de ezt nemrég kivette a Google belőle (cserébe az ár 99,99 dollárra csökkent). 

Akinek lehetősége van begyűjteni a csomagot, az jól jár, hiszen a Chromecast Ultra még ma is hasznos kis eszköz, a Stadia kontroller pedig akkor is jó a játékokhoz, ha valaki nem a Stadiához akarja használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.