Hirdetés

Van felesleges 135 millió forintod arra, hogy az űr határára repülj?



|

Ismét lehet jegyet vásárolni a Virgin Galactic különleges gépére.

Hirdetés

Még júliusban történt az, hogy a Virgin Group alapítója, Richard Branson többedmagával együtt elutazott a Virgin Galactic gépében ülve a Föld és az űr határára (mármint arra, amit a világon csak a NASA és az Amerikai Légügyi hivatal tart annak tart annak, és kb. 20 kilométerrel a mindenki más által elfogadott Kármán-vonal alatt húzódik), ahol rövid ideig megtapasztalhatták a súlytalanság élményét is.

Persze ez az egész nem pusztán egy érdekes kísérlet volt, ugyanis a jövőben mások is beruházhatnak egy ilyen kiruccanásra, feltéve persze, ha nem félnek egy kisebb vagyont költeni rá.

Hirdetés

A Virgin Galactic ismét megkezdte a jegyértékesítést a különleges űrutazás kapcsán, így másoknak is lehetőségük nyílhat arra, hogy a SpaceShipTwo segítségével nem mindennapi kalandban legyen részük. Ám ott még sajnos nem tartunk, hogy egy buszjegy áráért lehessen felszállni Bransonék gépére, ugyanis a bejelentés szerint a legolcsóbb jegy 450 ezer dollárba, azaz közel 135 millió forintba kerül.

A tervek szerint a következő, már bevételt is generáló űrrepülésre valamikor szeptemberben kerül sor a Unity 23 misszió során. A gép az Új-Mexikóban található Spaceport America űrkikötőből indulhat útnak, és elvileg még az Olasz Légierő is besegít majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.