Hirdetés

Van rá igény: több mint 1 millióan telepítették az Apple szenzorszigetének klónját



|

A Dynamic Island, vagyis annak utánzata az androidos készülékeken is népszerű funkcióvá vált.

Hirdetés

Remek új lehetőséggel érkezett az Apple legújabb iPhone-szériája, az iPhone 14 termékcsalád, amelyen praktikus és hasznos funkciót tölt be az úgynevezett Dynamic Island, vagyis a szenzorsziget. Az androidos gyártóknak is megtetszett az ötlet, és amellett, hogy a Xiaomi már teszteli a hasonló megoldást, már ingyenes applikáció is készült.

A Dynamic Island - dynamicSpot megoldást a Jawomo csapata fejlesztette, és már minden felhasználó számára ingyenesen elérhető a Google Play áruházban. Az izgalmas, új feature, és persze a térítésmentes megoldás nem túl meglepő módon hatalmas siker lett: az applikáció a megjelenését követően rögtön a letöltési toplistákra ugrott, és jelenleg már több mint 1 millió letöltéssel és telepítéssel büszkélkedhet.

Hirdetés

Természetesen több Dynamic Island klón is készült már, de a Jawomo megoldása kiemelkedik ezek közül, köszönhetően annak, hogy egy nagyon tapasztalt csapat fejlesztette.

A dynamicSpot már szeptember 22. óta elérhető, folyamatosan kapja a frissítéseket, és nemcsak a Google Play áruházban, hanem az APKMirror felületén is a 10 legnépszerűbb applikáció közé tartozik.

Nektek hogy tetszik az Apple szenzorszigete? Kipróbálnátok Android készüléken is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.