Hirdetés

Váratlanul új tablettel jelentkezett az LG



|

Minőségi kivitelezés, megbízható teljesítmény, arányos árazás. Elég jó kompromisszumnak hangzik az új LG tablet.

Hirdetés

Ugyan az okostelefonok piacáról kiszállt az LG, ez nem azt jelenti, hogy mostantól semmilyen okoseszközzel nem fognak előállni. Nemrég például bemutatták az LG Ultra Tab névre keresztelt tabletjüket, ami szerencsére nem a csúcsmodellekkel akarja felvenni a harcot, hanem egy elérhető megoldást kínál, mégsem kelt bóvli hatást az építési minőségével. Kár, hogy mi valószínűleg sosem próbálhatjuk majd ki.

Az LG az Ultra Tabot kizárólag a koreai piacon tervezi árusítani, ami kifejezetten elkeserítő annak fényében, hogy alapvetően egy nagyon jól hangzó eszközről van szó. Az Ultra Tabot egy Snapdragon 680-as chip hajtja, az energiaellátásról pedig egy 7040 mAh akkumulátor gondoskodik, ami támogatja a 25W-os gyorstöltést.

Hirdetés

A 10,35-ös IPS LCD kijelző 2000x1200-as felbontással rendelkezik, ez 5:3-as képarányt jelent, a panel pedig 60Hz-en frissít. A hangzásról 4 hangszóró gondoskodik a képernyő két oldalán, képeket pedig az előlapi 5MP-es, vagy a hátlapi 8 MP-es kamerával készíthetnek a leendő tulajdonosok.

Az Ultra Tab 4GB memóriával rendelkezik és 64GB tárhellyel, ami microSD-kártyával később tovább bővíthető. Ezért a csomagért az LG 426 ezer dél-koreai wont, azaz nagyjából 126 ezer forintot kér, a bökkenő csak az, hogy az eszköz egyelőre kizárólag Dél-Koreában lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.