Hirdetés

Vasaló, fogkefe és epilátor játssza el a Szellemirtók zenéjét



|

Még az éneklést is sikerült leutánozni az elektromos eszközökkel.

Hirdetés

A Device Orchestra kétségtelenül a YouTube kínálatának egyik legérdekesebb csatornája, hiszen készítője arra specializálódott, hogy különböző slágereket játszik el arra első pillantásra tökéletesen alkalmatlan elektronikai eszközök rezgő-zizegő kórusával.

Az elmúlt hónapok során bekerült a repertoárba az Eiffel 65-től a Blue (Da Ba Dee), az Eurythmicstől a Sweet Dreams és a Boney M-től a Rasputin, most pedig már a Szellemirtók főcímdalát is meghallgathatjuk a különleges hangszerelésben.

Hirdetés

Ray Parker Jr. dance-pop klasszikusát valószínűleg még azok is ismerik, akik egész eddig kihagyták az 1984-es komédiát, így az olvasók többségének valószínűleg nem lesz nehéz azonosítani a ritmusokat. A produkció 14 eszköz összehangolásával született, és külön dicséretet érdemel, hogy még a kórus "Ghostbusters!"-felkiáltását is sikerült velük egész élethűen reprodukálni.

A rendhagyó zenekar tagjai közt epilátort, elektromos fogkefét, gőzölős vasalót és még bankkártya leolvasókat is találunk, az utóbbiak pedig egyedi tervezésű, 3D-nyomtatott állványokon veszik ki a részüket az előadásból.

Akinek tetszik a koncepció, az akár támogathatja is a videó készítőjét a Patreonon, vagy bekövetheti az Instagram-odalát, ahol további videókat találni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.