Hirdetés

Véget vet a tárhelyparának a PC World



|

Friss magazinunkban megmutatjuk, miként lehet minél több tárhelyet felszabadítani Windows és Android rendszereken, illetve hogyan juthatsz ingyen akár 50 GB online tárhelyhez. A lap mellé teljes verziós tömörítőprogramot, egy ajándék magazint és játékot is adunk.

Hirdetés

Habár nem ritka a modern asztali PC-kben, a 2-4 TB-os merevlemez, laptopok és főként mobileszközök esetén még a legtöbb esetben még mindig GB-okban mérik az elérhető tárterületet, amely sok esetben kevésnek bizonyul. Főként, hogy manapság már egyetlen 4K-film "megeszik" akár 50-60 GB-ot, és simán elfoglal ugyanennyit egy AAA kategóriás játék is. Nincs mit tenni, idővel takarékoskodni kell és el kell távolítani az adatszemetet, amely egy rendszer működésével egyre csak halmozódik. Friss magazinunkban megmutatjuk, hogy a Windows és Android rendszereknél hol érdemes elkezdeni a takarítást, melyek azok a modulok, amelyek letiltásával több GB-nyi helyet is felszabadíthatsz. És ez még nem minden! Legújabb lapszámunkban a legjobb ingyenes online tárhelyeket is megversenyeztetjük, amelyekkel könnyedén begyűjthetsz akár 50 GB-nyi tárhelyet is bármiféle kötelezettség nélkül.

Májusi lapszámunkból kiderül, hogy melyek a legjobb outdoor eszközök, legyen szó horgászásról, vadászatról vagy éppen kempingezésről. Melyik hordozható hangfal jelenti jelenleg a legjobb választást és hogy a navigációs applikációk közül mellyel érdemes hosszú útra indulni (nem is gondolnád, hogy melyik végzett végül megatesztünk élén).

Tippjeinkből megtudhatod, hogy mely informatikai eszközök azok, amelyek jellemzően a legtöbb áramot fogyasszák, és ezzel párhuzamosan, hogy miként lehet az okos használatukkal jelentősen spórolni. Kiderül, hogy mely színtér jelenti a legjobb választást egy monitor esetén, miként lehet a Windows 10-et feltelepíteni egy hordozható adathordozóra, illetve hogy az okostelefonod segítségével miként lehet távolról vezérelni az asztali PC-det.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a PowerArchiver legfrissebb kiadását, a This War of Mine PC-s játékot valamint a legújabb Future IT kiadványunkat kereshető, digitális formában.

További témáink részletesen:

Mi mennyit fogyaszt?

Izgalmas kaland okoseszközökkel körbevenni magad, ám érdemes arra is odafigyelned, hogy azok mennyit fogyasztanak. Segítünk megtalálni az energiavámpírokat és érezhetően csökkenteni villanyszámládat.

Windows 10 az USB-kulcson

Kevesen tudják, de a Windows 10-et USB-kulcsról is lehet indítani, sőt, úgy is teljes értékű funkcionalitást kínál. Megmutatjuk, hogyan készítheted el saját, hordozható rendszeredet.

PC-vezérlés mobilról

Okostelefonodat PC-távirányítóként használva távolról felügyelhetsz egyszerre több gépet is, azonnal értesülhetsz a hibákról, és ki is javíthatod azokat.

Modern táskarádiók

Egyre komolyabb minőséget képviselnek a Bluetooth-hangszórók, e hordozható készülékek hangzásvilága már vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is dobhártya-simogató.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.