Hirdetés

Végre Európában is megjelenhet a Huawei Mate 30 Pro



|

A pletykák szerint november közepén hivatalosan is befuthat az európai piacra a Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro.

Hirdetés

A Huawei Európában mutatta be a Mate 30 és Mate 30 Pro csúcsmobiljait, ugyanakkor azok nem jelenhettek meg a régióban. Ez hamarosan változhat, legalábbis jól értesült kínai források szerint. 

Hirdetés

A jól értesült források azt állítják, hogy a Huawei november közepén készül kiadni a csúcsmobilokat hivatalosan az európai piacra. Egészen pontosan november 15-én. Azt persze nem tudni, hogy konkrétan mely országokban. 

A tippek szerint elsőként a németek, franciák, spanyolok, olaszok, britek és svájciak kapnak a készülékekből, később további országokba is eljutnak. Az persze nagy kérdés, hogy Európában mennyire lehet sikeres egy olyan Android 10-es csúcsmobil, amin nincsen egyetlen Google app vagy szolgáltatás sem. Az amerikai és a kínai kormány ugyanis továbbra sem rendezte a Huawei ügyét, vagyis a kínai gyártó még mindig nem aktiválhatja a Google szolgáltatásait a Mate 30 szérián. 

A Mate 30 vételára 799, a Mate 30 Pro ára 1099 eurótól indul majd, az 5G-s változat pedig 1199 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.