Hirdetés

Végre hagyományosan is lehet majd keresni az Instagramon



|

Nem lesz muszáj olyan pontosnak lenni a hashtagekkel, az Instagramon végre kulcsszavak alapján is lehet majd kutatni.

Hirdetés

Az Instagram sok dolgon változtatott az utóbbi hónapokban, nemrég például a Reeleket és a shopját tolta az emberek arcába, amikor átrendezte az app kezelőfelületét. Most pedig újabb nagyon komoly változtatást eszközöl: a fejlesztők előálltak egy új, sokkal komolyabb keresővel, amit elsőként csak néhány országban élesítenek, majd idővel máshol is. 

Hirdetés

Ennek segítségével a posztokat már kulcsszavak alapján is fel lehet kutatni, vagyis nem lesz muszáj hashtagek és fiókok alapján vadászni a tartalmakat. Fordítva is nagy segítség: aki posztokat gyárt, annak nem muszáj olyan pontosnak lennie a hashtagekkel a felfedezhetőséghez. 

Az új keresési algoritmus sok mindent figyelembe vesz, a tartalom mellett a feliratot és a dátumot is, és gépi tanulással igyekeznek a felhasználók számára érdekes tartalmakat listázni. Vannak azonban tiltott dolgok: egyes politikusokra, a QAnonra vagy a vakcinákra keresni nem lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.