Hirdetés

Végre mindenki számára elérhető a DALL-E képgenerátor



|

A DALL-E névre hallgató mesterséges intelligencia bármilyen fantáziát képes képekbe önteni.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban hatalmas divat lett a mesterséges intelligenciákkal a legkülönfélébb álmokat megrajzoltatni. Emlékezetes volt például néhány héttel ezelőtt az a gyűjtemény, amit szintén egy gép készített és a világunk utolsó szelfijeit ábrázolja.

A leglátványosabb képeket azonban szinte mindig a DALL-E névre keresztelt MI-nek köszönhettük, a használatához viszont meghívóra volt szükség, így csak egy szűk kör próbálgatta. Mostanáig.

A DALL-E több százmillió képet elemzett, hogy kialakuljon a most ismert képessége, amivel leírás alapján szinte bármit képes ábrázolni, és ennél még sokkal többre is megtanították. Az OpenAI szoftvere akár több képet is össze tud olvasztani, hidat képezve köztük, és ehhez hasonlóan arra is képes, hogy egy feltöltött képet bővítsen az eredeti keretein túl.

Hirdetés

A DALL-E legújabb, második számú verziója már festők stílusát is tudja imitálni, de ha arra vágyik a felhasználó, akár fotórealisztikus ábrázolásokra is képes. Regisztrálni itt lehet, ami után jár 50 kredit, a használat azonban nem ingyenes, a továbbiakban 15 dollárért lehet 115 kreditet vásárolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.