Hirdetés

Végre sötét módot kap a Facebook app



|

Sok időbe telt a dolog, de végre jön a sötét mód a Facebook appba - elsőként az iOS-es változatba.

Hirdetés

A múlt évek egyik slágere a sötét mód volt a mobilpiacon, mostanra azonban azt hihetnénk, hogy minden fontosabb app támogatja ezt. A Facebook app még mindig nem, csak most jutottunk el odáig, hogy érkezik bele ez a funkció. Ebben a hónapban egy androidos mobilon már felbukkant, most viszont sok iOS-es felhasználó jelezte, hogy elérhetővé vált nála a sötét mód a Facebook appon belül. 

Hirdetés

A közösségi óriás szerint felhasználók kis százalékához indult el a Facebook app sötét módja. Várhatóan néhány héten belül többen is megkaphatják, és már nem csak iOS alatt, hanem Androidon is. 

Az időzítés azért furcsa, mert a Facebook Messenger, az Instagram, a WhatsApp már mind kaptak sötét módot, sőt, a Facebook Lite is - de a Facebook app mindeddig nem. Ha minden jól megy, akkor néhány héten belül azonban már bárki átválthat a szemkímélőbb sötét módra a mobilján, amikor épp a Facebook alkalmazást nyomkodja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.