Hirdetés

Végre te is törölheted az üzeneteket a Facebook Messengerben



|

Felhasználói nyomás hatására a Facebook kénytelen volt lépni, így végre mi is megtehetjük, amit eddig csak Mark Zuckerberg tudott.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Facebook elkezdett az Instagram, a WhatsApp és a Facebook Messenger egyesítésén dolgozni. Az is tiszta sor, hogy Mark Zuckerberg az Apple iMessage üzenetküldőjéhez hasonlót szeretne létrehozni. Viszont ettől még nem áll meg az appok különálló fejlesztése sem.

Hirdetés

A Facebook Messengerbe például most egy új funkció érkezett, méghozzá olyan, amit közvetlenül a WhatsAppból emeltek át. Az üzenetek ugyanis immáron törölhetőek lettek elküldés után is, ha mondjuk hirtelen felindulásból vagy meggondolatlanul írtunk valamit, és nem kaptunk elég gyorsan észbe a küldés előtt, vagy esetleg elírtunk valamit.

A Facebook Messengerben elküldött üzenetek törölhetőek mindenki számára egy beszélgetésben, vagy csak a feladó számára, bár ez utóbbinak persze nincs sok értelme. Szintén a WhatsAppban látottakhoz hasonlít, hogy a mindenki számára törölt üzenet azért nem nyomtalanul válik köddé, a helyét egy megjegyzés veszi át, amely szerint töröltünk egy üzenetet. A törlésre ráadásul azért nincs végtelen gondolkodási időnk, az üzenet elküldésétől számított 10 percen belül kell döntenünk, hogy visszavonjuk-e.

A funkcióról régóta pletykálnak, már tesztelték is, de leginkább azért várta már mindenki, mert korábban véletlenül kiderült, hogy Mark Zuckerberg simán képes arra, hogy utólag töröljön Messenger üzeneteket, amit viszont a "mezei felhasználóknak" sosem engedélyezett még a rendszer. Ezáltal persze kapásból elindult a kívánságműsor, és legalább ebben a tekintetben egy kicsit mindenki szeretett volna Zuck lenni. A funkció kiadása ugyan a vártnál tovább tartott, de elvileg iOS-en és Androidon egyaránt elindultak a frissítések, tehát vagy már megkaptad az új verziót, vagy a napokban érkezik a te készülékedre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.