Hirdetés

Végre vezeték nélkül tölt az Apple még drágább ceruzája



|

Mágnesesen rögzül az új Apple Pencil az új iPad Pro táblagépen, és vezeték nélkül tölt. Szintén mágnesesen kapcsolódik az új billentyűzet is.

Hirdetés

Az Apple az új iPad Pro táblagépeihez bemutatott két praktikus kiegészítőt is. Az egyik az új Apple Pencil, amely alapvetően a 2015-ös modell tudásával érkezik, de azért új dolgokat is tud. Másképp tölt például. 

Hirdetés

Az új Apple Pencil mágnesesen rögzül a táblagép oldalához, és vezeték nélkül tölt. Ez sokkal jobb megoldás, mint a régi, aminél a Lightning portba kellett bedugni a tollat/ceruzát. A dizájn erősen minimalista, az egyik oldal pedig lapos, hogy ne guruljon le az asztalról az Apple Pencil. A kiegészítő gesztusvezérlésre is képes, ez testre szabható. A vételára magasabb, mint a réginek, 45 990 forint. Csak az új iPad Pro modellekkel kompatibilis. A régi Apple Pencil pedig nem jó az új iPadekhez. 

A billentyűzet szintén megújult, az új modell neve Smart Keyboard Folio. Ez mágneses rögzül, és védi az iPad Prót. Két szögben lehet állítani használat közben, a csatlakoztatás pedig sokkal könnyebb, mint eddig. Sajnos a billentyűzet ára 64 990 vagy 72 490 forint, mérettől függően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.