Hirdetés

Véletlenül kiszivárgott a Samsung Galaxy S9 bemutatója



|

Ma 18 órakor kezdődik a Samsung rendezvénye, de a Galaxy S9 egyik hivatalos bemutatóvideója (és néhány élőkép) már előre kiszivárgott.

Hirdetés

A Samsung MWC-t megelőző Unpacked rendezvénye ma 18.00-kor kezdődik, és ekkor mutatkozik be hivatalosan a Galaxy S9 és a Galaxy S9+. Valaki a Samsungnál azonban idő előtt tett közzé egy bemutatóvideót a YouTube-on. Bár ezt gyorsan eltüntették, a Slashleaks azóta újra feltöltötte a klipet. A videó nem sokat említ a specifikációkból, de azért sok pletykát megerősít. 

Hirdetés

Alapvetően marad a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ külseje, azonban az új formával rendelkező ujjlenyomat-olvasó tényleg a kamera (a Galaxy S9+-on dupla kamera) alá költözik. Az idei modellek az Exynos 8895 (Amerikában Snapdragon 835) helyett ráadásul már az Exynos 9810-re (Amerikában Snapdragon 845) építkeznek. 

A videó azért kitért a kamerára, amely változtatható rekeszértékkel újít majd, illetve bemutatja az új Samsung DeX Padet, ami nem csak külső kijelzőhöz tudja kapcsolni a készüléket (asztali használathoz, prezentációkhoz, videókhoz), de érintőpadot és/vagy billentyűzetet is csinál az eszközből. Vagyis egér és billentyűzet nem feltétlen szükséges az asztali módhoz. 

A bemutató alapvetően az üzleti körökben előnyös funkciókra koncentrál, így aztán nem meglepő, hogy a DeX Pad is egy üzleti találkozón látható. 

Rövidesen kezdetét veszi a Galaxy S9 bemutatója - addig is itt van néhány további élőkép az idei zászlóshajókról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.