Hirdetés

Véletlenül megerősítette a Pixel 3a létezését a Google



|

Kétszer is felbukkant az online Google Store-ban a Pixel 3a mobilszéria, így egyre biztosabb, hogy jönnek a középkategóriás Google mobilok.

Hirdetés

Elég régóta vannak már szivárgások arról, hogy a Google középkategóriás Pixel 3 okostelefonokat szeretne idén piacra dobni. Ezekről gyakorlatilag már minden kiderült, nemrég a kódnevük is előkerült: bonito és sargo. Az érkezésük azonban még mindig várat magára, a Google pedig semmit nem erősített meg hivatalosan. 

Hirdetés

Nemrég azonban a Google véletlenül kétszer is feltüntette a Pixel 3a mobilszéria nevét az online Google Store-ban. A Pixel 2 sorozatot innen egyébként már száműzték, a mobilos rész alatt azonban felbukkant az új sorozat. A név mellé ráadásul kékkel azt is odaírták, hogy új termékekről van szó. A javasolt kiegészítők listájában is felbukkant a Pixel 3a elnevezés. 

Mindez arra utal, hogy a Pixel 3a széria rövidesen bemutatkozhat. Talán már a jövő hónapban esedékes Google I/O fejlesztői konferencián lerántja a leplet ezekről az újdonságokról a Google. 

Elméletileg 5,6 és 6 hüvelykes, 1080 x 2220 és 1080 x 2160-as kijelzőket kapunk, 18,5:9 és 18:9 képaránnyal. A képernyő alatt Snapdragon 670 és Snapdragon 710 chipek kapnak helyet, 4 GB RAM-mal és 64 GB nem bővíthető tárhellyel. Elméletileg a kamera ugyanaz lesz, mint a Pixel 3-ban és a Pixel 3 XL-ben, illetve a Pixel Visual Core sem marad ki az eszközökből. Az előlapra viszont csak egy 8 megapixeles kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.