Hirdetés

Vércukorszintet is mérhet később az Apple Watch



|

Nem garantált, hogy bekerül a jövőben ez a funkció, de a jelek szerint egyáltalán nem is zárható ki.

Hirdetés

Kifejezetten hasznosak lehetnek a mindennapok során az olyan okosórák, mint például az Apple Watch vagy a Samsung Galaxy Watch, hiszen a segítségükkel sok olyan dolgot végezhetünk el praktikusabban, amelyekhez más esetben mobil vagy laptop kéne. Ráadásul számos alkalmazás is elérhető ezekre a kütyükre, így sportolás közben is hasznát vehetjük, de akkor is jól jöhetnek, ha csak figyelemmel szeretnénk tartani az egészségi állapotunkat.

Természetesen az Apple Watch használatával is monitorozhatunk különféle dolgokat, így például a pulzust vagy csak szimplán az általános aktivitásunkat, ám könnyen lehet, hogy a későbbiekben egy olyan újdonsággal bővül a felhozatal, ami sok ember számára jól jöhet.

Hirdetés

Több nagyobb médium is beszámolt arról, hogy az egészségügyi technológiával foglalkozó brit Rockley Photonics megerősítette, hogy az elmúlt két évben az Apple volt a legnagyobb vásárlójuk, és egy megállapodás értelmében a jövőben is folytatni fogják az együttműködést.

A fenti dolog azért lehet érdekes, mert a Rockley többek között olyan szenzorokkal is foglalkozik, amelyek képesek a vércukorszintet, a vérnyomást, de még az alkoholszintet is mérni. Ebből pedig arra következtethetünk, hogy egy későbbi Apple Watch modellben szintén megjelenhet valamelyik funkció ezek közül. Az valószínűleg elég nagy szám lenne, ha az Apple-nek sikerülne egy viszonylag mainstream eszközbe egy olyan apróságot tenni, aminek a segítségével tűszúrás nélkül lehetne ellenőrizni egy ember vércukorszintjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.