Hirdetés

Vészesen közeledik a Windows 10 tavaszi frissítése



|

A legújabb, 17133-as build alapvetően az RTM verzió, vagyis mindjárt itt a Windows 10 nagy tavaszi frissítése.

Hirdetés

A Windows Insider Preview program létezése óta mindig tudjuk, hogy mit hoz majd a jövőben a Windows 10, hiszen maga a Microsoft árulja el mindezt előre, blogbejegyzések és előzetes buildek formájában. 

Hirdetés

Nagy meglepetésre tehát ne számítson senki. Azt ugyanakkor nem lehetett tudni, hogy a nagy nyilvánosság mikor kapja meg a következő nagy frissítést. 

A jelek szerint a Windows 10 nagy tavaszi frissítése vészesen közeledik. A Microsoft kiadta a Release Preview körnek a Windows 10 17133-as buildjét, amely gyakorlatilag a tavaszi frissítés RTM verziója. 

Az Insiderek már ezt használják, ugyanakkor a következő lépcső az, hogy mindenki más is megkapja. Természetesen minden Windows 10-felhasználó ingyenesen telepítheti a csomagot, és a PC-gyártók is megkapják, hogy telepíthessék az új gépekre. 

Milyen újdonságok lesznek a frissítésben? Az idővonal funkció megmutatja, hogy min dolgoztunk korábban, az Edge pedig képes lesz az űrlapok automatikus kitöltésére, a lapok némítására, illetve jobban kezeli majd az EPUB és PDF fájlokat. A közeli eszközökre Bluetooth-on tud majd fájlt küldeni a rendszer, a Bluetooth-eszközöket pedig gyorsan párosítja. A Microsoft Store-ba megérkeznek a progresszív web appok, nyelvi csomagok és betűtípusok, és a dizájn is frissül a linuxos eszközök mellett. Az adatvédelmi beállítások elrendezése is változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.