Hirdetés

Videó árulkodik a Galaxy S24 Ultra egyik nagy változtatásáról



|

Újabb szivárogtató előzte meg a Samsungot a csúcsmobil megvillantásával.

Hirdetés

Jó pár hónapig csak pletykák álltak rendelkezésünkre a Samsung következő generációs csúcsmobiljainak bemutató dátumát illetően, a koreai gyártó azonban az ünnepek után maga is megerősítette, hogy január 17-én, közép-európai idő szerint este 7 órakor fog sor kerülni a várhatóan három modell - a Galaxy S24, az S24+ és az S24 Ultra - formájában támadó kollekció leleplezésére.

A kérdés már csak az, hogy ezen a ponton mennyire érdemes izgulni a nagy nap miatt, hiszen egy hatalmas szivárgás jó eséllyel már decemberben elárulta az összes fontosabb specifikációt és még hivatalosnak tűnő rendereket is szállított a telefonokról. Most pedig itt a következő nyilvánosságra került anyag egy videó képében.

Hirdetés

A zászlóshajó S24 Ultrát ábrázoló felvételt eredetileg a többnyire megbízható szivárogtatónak számító Ice Universe osztotta meg az X-en. A videó ugyan azóta sajnos törlésre került (nem tudni, hogy saját döntésből, avagy a Samsung távolíttatta-e el), de az Android Authority még időben lementette, mi pedig készítettünk két fotót belőle, ennél többet ugyanis az alig néhány másodperces filmen sem igazán látni.

Viszont már ez is árulkodó lehet, ránézésből ugyanis igazolni látszik azt a pletykát, hogy az S24 Ultra elhagyja a lekerekített szélű üveg burkolatot. Már a tavaly megjelent S23 Ultra is tett egy nagy lépést ebbe az irányba, de a kiszivárgott videó alapján úgy tűnik, hogy az S24 Ultra már teljesen lapos üveggel érkezik. Mintha erre utalna egy fotó is, amit néhány napja osztott meg a csúcsmobilról egy másik szivárogtató:

Fontos azonban leszögezni, hogy nem hivatalos anyagokról van szó, így a teljesen lapos üveg borításról szóló pletykát sem szabad még készpénznek venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.