Hirdetés

Videó: mit tehetünk, ha elmegy otthon az áram?



|

Nincs áram, merül a telefon, és haldoklik a laptop akkuja is, mi a teendő? Naná, hogy forgatunk egy kissé agyahagyott videót.

Hirdetés

Mondanám, hogy ez most mély szakmai tartalom lesz, de valószínűleg a videó első tíz másodperce után kiderül, hogy nem feltétlenül. Pedig én tényleg akartam ma okos cikkeket írni, aztán egyszer csak az ideiglenes szálláshelyemnek (és ezáltal a home office-nak) otthont adó Annavölgyön egész napra elszállt az áramszolgáltatás. És igen, én teljesen komolyan nyúltam a számítógép bekapcsológombja felé, hogy megnézzem az interneten, mikor várható az áldatlan állapot vége...

Hirdetés

Épp ez inspirálta az alábbi videót, amelyben talán az egyetlen igazán hasznos tanács a végén hangzik el: ha valaki megteheti, hogy nélkülözi a modern technológia vívmányait az áramszünet végéig, inkább menjen ki abba a "világ" nevezetű dologba, ami az ajtón kívül található. Zseniális a grafikája, még ha a játékmenettel vannak is bajok néha.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.