Hirdetés

Videóban mutatjuk be, mire képes a harmonyOS-es Huawei MatePad 11



|

Írott tesztünket követően most videóban is alaposan kivesézzük, mit tud a Huawei MatePad 11.

Hirdetés

Korábban már olvashattatok nálunk egy részletes, írásos tesztet a Huawei MatePad 11-ről, most viszont videóban is megmutatjuk, mire képes a Huawei új tablete, és a gyakorlatban mennyire felhasználóbarát a harmonyOS.

A Huawei MatePad 11 minden hibája ellenére kifejezetten jó választás lehet azoknak, akik az Apple ökoszisztémából szeretnének kiszakadni, és azoknak is, akik egy megfizethető árú, de prémium megjelenésű, strapabíró tabletet keresnek mindennapi társként. A további részletekért az alábbi videónál bökjetek rá a Play gombra.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.