Hirdetés

Videón a Cyperpunk 2077 témájú OnePlus Watch



|

Nem csak Harry Potter kap saját OnePlus okosórát.

Hirdetés

A OnePlus még márciusban leplezte le a OnePlus 9-es telefonjait, melyek mellett egy egész jó ár-érték arányú okosórát is bemutattak a OnePlus Watch képében. Az utóbbihoz már biztosan készül egy Cobalt nevű megerősített változat zafír üveggel és strapabíróbb vázzal, s a pletykák szerint egy Harry Potter-verzió is lapulhat a sencseni gyártó tarsolyában.  

Ezúttal viszont egy harmadik kiadásról számolhatunk be, amit a csúfosan rajtoló Cyberpunk 2077-nek szentelnek. A limitált szériás Cyberpunk 2077 OnePlus Watch a játék logójával és sárga csíkokkal bolondított gumi szíjon támad, s természetesen a témához dukáló számlapot is kap. Érdekesség, hogy az óra érkezését egy szivárogtató már az ősszel megjósolta, miután bejelentették a OnePlus 8T Cyberpunk-témájú kiadását.

Hirdetés

Hardveres fronton nem várható eltérés a normál kivitelhez képest, tehát 1GB RAM-mal, 4GB tárhellyel, Warp Charge gyorstöltéssel és IP68-as por- és vízállósággal számolhatunk. Vagyis pontosabban a kínai vásárlók számolhatnak ezekkel, a Cyberpunk óra ugyanis csak a OnePlus hazai piacán lesz elérhető  május 24-től. Nekünk így csupán a kedvcsináló videó marad, amin a Cyberpunk 2077 fogadtatásának tükrében talán nem sokan keseregnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.